Geachte klant,


Zoals u wellicht weet hebben wij technische problemen met leveringen en retourzendingen. In de afgelopen vier weken hebben we verschillende nieuwe back-office systemen en een gloednieuwe website geïmplementeerd waarbij we verschillende fouten hebben opgemerkt. Wees gerust, we hebben een team om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Als u vragen heeft over uw levering,
Bekijk de FAQ sectie op onze webpagina. Heeft u nog hulp nodig, vul dan ons contactformulier op de website in en een van onze medewerkers van de klantenservice zal u graag helpen.

Als u vragen heeft over uw retourzending,
Bekijk de FAQ sectie op onze webpagina. Heeft u nog hulp nodig, vul dan ons contactformulier op de website in en een van onze medewerkers van de klantenservice zal u graag helpen. Vanwege de problemen die we ondervinden, zullen we de returnwindow van 14 dagen verlengen.

Veel klanten nemen contact op met onze customer service en vragen u om niet opnieuw contact met ons op te nemen als u dat al heeft gedaan, omdat dit het proces van reageren alleen maar zal vertragen. Onze medewerkers van de klantenservice zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Dit kan enkele dagen duren.

Wij verontschuldigen ons zonder enig voorbehoud voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en wij werken achter de schermen om het voor u goed te maken. Wij danken u voor uw geduld en vertrouwen in deze uitdagende tijd.

Met vriendelijke groet
Wrangler Team