Word nu lid en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen

WORD BELOOND!

Wrangler Rewards is de beste manier om onze trouwe klanten te belonen. Verdien punten bij elke aankoop en verzilver punten voor rewards.

HOE HET WERKT

VERDIEN PUNTEN

Je verdient door te shoppen. Verdien 1 punt per gespendeerde euro!

1punt = €1 Uitgave
*Uitsluitingen van Toepassing..

VERZILVER PUNTEN

Rewards worden verdiend in schijven van €5. Je hebt 180 dagen om je verdiende rewards te gebruiken! 

200 punten = €5 rewards
400 punten = €10 rewards
600 punten = €15 rewards

ALLEEN AL DOOR LID TE WORDEN GEVEN WE JOU 100 BONUS PUNTEN

ALS LID GENIET JE OOK VAN

EEN VERJAARDAGSGESCHENK

Geen betere manier om "Bedankt!" te zeggen dan jou te vieren!

BONUS EVENEMENTEN

Verdien je rewards 2x of 3x sneller!

EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN

Wees als eerste op de hoogte van van vroege toegang en exclusieve ledenaanbiedingen!

Wrangler Rewards FAQ

Wrangler Rewards is een loyaliteitsprogramma waarmee je punten kunt verdienen voor aankopen op wrangler.com.

Punten worden omgezet in beloningen bij het verdienen van 200, 400 of 600 punten, zoals door u geselecteerd in Accountinstellingen. Als u geen Rewardsinstelling selecteert, is de standaard Punteninstelling 200 Punten om een ​​beloning van €5 te verdienen. Rewards kunnen worden ingewisseld voor aankopen die zijn gedaan op Lee.com en verzenden naar lokaal EU-gebied. Lee Rewards is gratis om mee te doen, geen aankoop nodig. Bezoek onze Rewards-voorwaardenvoor meer informatie.

Als je ook lid wordt van Wrangler Rewards, verdien je punten voor aankopen op zowel Lee.com als Wrangler.com. Jouw gecombineerde Lee Rewards- en Wrangler Rewards-punten worden omgezet in beloningen die op beide websites kunnen worden gebruikt!

Als je al een Wrangler.com-account hebt, meld je je aan bij jouw account en klik je op de knop "Nu lid worden". Als je nog geen Wrangler.com-account hebt, maak dan een account aan en je wordt automatisch ingeschreven voor Wrangler Rewards.

Eerst dien je lid te worden van Wrangler Rewards.. Nadat je lid bent geworden, verdien je 1 punt voor elke EUR 1 die je op Wrangler.com uitgeeft (zorg ervoor dat je bent aangemeld bij jouw account wanneer je je aankoop doet).

U kunt vanuit uw jouw accountp “Mijn Wrangler Rewards” klikken om te kiezen of punten worden omgezet in Rewards nadat u 200, 400 of 600 punten heeft verdiend. Als u geen Rewardsinstelling selecteert, wordt de Rewardsinstelling standaard ingesteld op 200 punten en bij het verdienen van 200 punten wordt een beloningscertificaat van €5 uitgegeven. Rewards zijn 180 dagen na uitgifte geldig voor leden buiten de VS in EU-territoria.

Elke keer dat je 200 punten verdient, worden jouw punten automatisch omgezet in een beloning van 5€ die in jouw accountwordt opgeslagen.

Op basis van de door u gekozen Rewardsinstelling worden Rewards via e-mail verstrekt en na uitgifte automatisch aan uw Rewardsaccount toegevoegd zodra het niveau van 200, 400 of 600 punten dat u in de Rewards hebt geselecteerd, is bereikt. U kunt uw Rewardsinstelling op elk moment wijzigen, maar het kan 48 uur duren voordat een dergelijke wijziging van kracht wordt. Een eventueel resterend puntensaldo dat niet is omgezet in een Rewards vervalt 365 dagen nadat ze zijn verdiend.

Z

Rewards zijn 180 dagen na uitgifte geldig voor in aanmerking komende leden buiten de VS. Rewards worden opgeslagen in uw account en kunnen tijdens het afrekenen worden toegepast op aankopen op wrangler.com. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw account om uw beschikbare beloningen te zien. Beloningen worden opgeslagen in jouw account en kunnen tijdens het afrekenen worden toegepast op aankopen die op wrangler.com zijn gedaan. Zorg ervoor dat je bent aangemeld bij jouw account om je beschikbare beloningen te zien.

Als je artikelen retourneert van een aankoop waarmee punten zijn verdiend, krijg je een terugbetaling van jouw oorspronkelijke betaling en worden de oorspronkelijk verdiende punten van je puntensaldo afgetrokken. Het is mogelijk dat jouw puntensaldo negatief is.

Als je goederen retourneert van een aankoop die een beloning bevatte, krijgt je jouw oorspronkelijke betaling terug. De oorspronkelijke punten die zijn gebruikt voor je geretourneerde aankoop, worden niet toegevoegd aan jouw beloningssaldo en de oorspronkelijke beloningen worden niet toegevoegd aan je account..

Punten verlopen 365 dagen na de datum waarop ze zijn verdiend. Punten vervallen 365 dagen vanaf de datum waarop ze zijn verdiend. Rewards zijn 180 dagen na de uitgiftedatum geldig voor in aanmerking komende leden buiten de VS.

Rewards worden uitgegeven in stappen van €5. Rewards worden automatisch toegepast zodra het aantal punten dat u selecteert als uw instelling, is verdiend. U kunt 200 punten selecteren voor €5 aan beloningen, 400 punten voor €10 aan beloningen, of 600 punten voor €15 aan beloningen. Als u geen selectie heeft gemaakt in Accountinstellingen, is de standaard Punten-instelling 200 Punten om €5 aan Rewards te verdienen. Voor elke verdiende beloning ontvangt u een e-mailmelding. Als u deze niet heeft ontvangen, controleer dan eerst uw mappen ‘prullenbak’ en ‘spam’. Als u het nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Je beloning wordt automatisch toegepast zodra je 200 punten hebt verdiend. Je ontvangt een e-mail voor elke verdiende beloning. Als je het niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je mappen 'prullenbak' en 'spam'. Als je het nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

1. Meld je aan bij je Wrangler.com-account

2. Klik op "Account"

3. Selecteer "Mijn beloningen"

Je kunt jouw huidige puntentotaal en beschikbare beloningen zien.

When you provide your personal data, you understand that we process your personal data in accordance with our Terms & Conditions and Privacy Policy.